Termeni si conditii

Prin continutul acestui document dorim sa informam utilizatorii in privinta conditiilor de utilizare a site-ului RAVTOOLS.RO

Operarea site-ului RAVTOOLS.RO este asigurata de S.C. RAV TOOLS SRL, cod fiscal RO35365760, inscrisa in registrul comertului cu numar J40/15815/2015, cu sediul in sos. Colentina nr.381, sector 2, Bucuresti, Romania.

Dreptul de proprietate asupra continutului site-ului

Intregul continut al site-ului este proprietatea RAV TOOLS SRL, iar extragerea si utilizarea informatiilor  fara consimtamantul RAV TOOLS SRL, in afara celor premise de lege consituie o incalcare a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului RAVTOOLS.RO

Raspundere

Imaginile prezentate pe site sunt cucaracter informativ si pot prezenta diferente fata de produsele aflate in stoc si pot include accesorii ce nu sunt livrate cu produsul respectiv.

Imaginile, descrierile si preturile prezentate pe site nu se constituie intr-o oferta finala, aceasta fiind trimisa clientului dupa o discutie cu unul din reprezentantii Rav Tools.

In cazul imposibilitatii de livra produsele comandate, valoarea maxima a  prejudiciului o reprezinta valoarea sumelor incasate de Rav Tools pana in acel moment de la client.

Politica retur

In cazul comenzilor ce sunt asimilate contractelor la distanta confor  OG 130/2000, consumatorul are dreptul a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile de la primirea produsului.

In cazul comenzilor ridicate de la magazinul fizic sau livrate de reprezentantii Rav Tools receptia trebuie efectuata in momentul livrarii, aceste comenzi’ neintrand sub incidenta contractelor la distanta.

Returnarea produselor

Returnarea produselor va fi efectuata pe cheltuiala consumatorului in conditiile in care produsul este complet si neutilizat, iar atat produsul cat si accesoriile nu au suferit deteriorari (in acest caz consumatorul va primi contravaloarea comenzii in contul din care s-a afectuat plata, sau in alt cont specificat de acesta in scris, prin email sau posta.

In cazul returnarii unor produse cu urme de utilizare sau cu defecte estetice (Zgarieturi etc.) vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a restitui partial valoarea produsului.

Operatorul RAVTOOLS.RO isi rezerva dreptul de a modifica in price moment structura sau informatiile site-ului RAVTOOLS.RO fara o notificare in prelabil. Acesta poate de asemenea sa intrerupa temporar sau permanent accesul la site-ul RAVTOOLS.RO fara o notificare in prealabil.

In eventualitatea in care un conflict nu poate fi rezolvat pe cale amiabila, acesta va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legislatia din Romania in vigoare.