Întrebări frecvente

Cum comand ?

Puteti comanda produsele dorite de dumneavoastra fie telefonic, fie folosind adresa de e-mail din sectiunea de contact. Daca alegeti varianta de comanda prin E-mail, veti fi contactat de un reprezentant de vanzari in cel mai scurt timp posibil, ce va va consilia in privinta alegerii celor mai bune solutii si de asemenea va oferi detalii cu privire la disponibilitatea produselor.

 

Cum platesc ?

In cazul persoanelor fizice si persoanelor juridice plata produselor comandate poate fi efectuata fie prin transfer bancar conform facturii proforme emise de un reprezentant de vanzari fie cu numerar ramburs la livrarea comenzii.

In cazul persoanelor juridice, cu acordul departamentului economic ,plata mai poate fi efectuata fie cu fila CEC, fie cu BO.

 

Cum primesc produsele ?

Produsele comandate pot fi ridicate de la showroom-ul nostru din Soseaua Colentina nr.335, corp B, sector 2, Bucuresti, fie pot fi livrate prin curierat. In cazul alegerii variantei de livrare prin curierat reprezentantul de vanzari va va comunica costul corespunzator livrarii.